Cursuri Oracle Academy

In calitate de studenti ai programului de masterat Baze de date - Suport pentru afaceri, aveti posibilitatea parcurgerii unor cursuri online, gratuite, oferite de Oracle Academy.
Doua dintre cursuri au fost deja urmate de o parte dintre absolventii CSIE si sunt destinate in special incepatorilor Oracle, in vederea initierii in proiectarea bazelor de date si in programarea folosind limbajele SQL (primul curs online) si PL/SQL (al doilea curs online). In plus, incepand cu anul 2 de studiu vor fi disponibile si cursurile online de Java Fundamentals si Java Programming.

In urma parcurgerii cursurilor puteti obtine diplome de participare si vouchere de discount 25% pentru examenele de certificare (in plus, veti avea experienta testelor grila date la examene de acest gen).

Planificare cursuri:

  • cursul online Database Design and Programming with SQL - se poate parcurge in ritm propriu, in perioada 20 octombrie 2017 - 20 ianuarie 2018;
  • cursul online Programming with PL/SQL - se poate parcurge in ritm propriu, in perioada 20 februarie - 20 mai 2018 (numai cei care promoveaza primul curs);
  • cursurile online Java Fundamentals si Java Programming - in anul 2 de studiu.

Termenul pana la care puteti sa va hotarati daca doriti sa va inscrieti este: 15 octombrie 2017. Mentionam faptul ca totul este absolut independent de cursurile de masterat, deci necesita o organizare buna a timpului.
Doritorii isi vor completa numele pe grup, in fisierul creat in acest scop.

Cursul Database Design and Programming with SQL contine 2 parti: una de modelare a bazelor de date si una de programare in SQL. Fiecare din acestea este impartita in cel putin 15 sectiuni, care contin o serie de lectii. La finalul fiecarei lectii trebuie sustinut un test de verificare (quiz).
De asemenea, exista 2 examene (mid-term si final exam pentru fiecare sectiune) de cate 50 intrebari, care trebuie promovate pentru a putea fi considerati absolventi.
Testele si examenele sunt grila, iar structura lor este asemanatoare cu cele de la examenul de certificare pentru SQL sau PL/SQL. Le puteti sustine online si de maxim 3 ori.

Voucherele de discount le puteti solicita imediat dupa finalizarea primului curs online.

Succes!